Szájtetoválás

Szöllősi Nikolett Mesterkozmetikus 06 30 686 88 84

 

A üde és szép mosoly minden Nőnek jár!

ÚJDONSÁG!!!

Rátaláltam  egy olyan érzéstelenítőre, ami teljesen elzsibbasztja a szájat, így most már mondhatom, hogy fájdalom mentesen készíthető el a szájtetoválás!

 

Ajak kontúr  45.000 Ft

A vékony kontúr vonalat azoknak ajánlom akik szeretnék kiemelni szájuk ívét, ezt végezhetjük egy szép szájhoz illő színnel. De a kontúr vonala t azok is kérhetik akikne a herpesztől bizonyos pontokon kifakúlt a szájuk színe vagy aránytalannak látják az ajkukat.

IMG_2314

 

Ajak kontúr félsatírral  75.000 Ft

A kontúr vonal meg húzása után lágy mozdulatokkal befele dolgozzuk a pigmentet, ez rúzsozott hatást kölcsönöz az ajkaknak.

 

 

Teljes szájsatírozás  88.000Ft

A teljes száj felületét besatírozom,rúzsozott hatást kelt viselőjének. Fotok megtekinthetők naprakészen a face book oldalon .

Keretsd fel face book oldalam és találj rá arra amit te is szeretnél megvalósítani Magadon!

 

Tetoválás menete

A tetoválás menete úgy történik, hogy elöszőr letörlöm arctejjel a kezelendő bőr felületet, majt fertőtlenitem és egy speciális érzéstelenítő tapaszt helyezek a szájára a vendégnek. Ez a tapasz rendkívűl hatásos, mert a vendégk arról számolnak be, hogy egyáltaln nem fáj nekik a tetoválás, ami az én munkámat is megkönnyíti. A kezelés közben is érzéstelenítek.Ha elkészült a tetoválás rá helyezem a megfelelő ápoló készítményt, kicsit jegeljük és már kész is a vendég. 3 hónapon belül várom vissza korrekcióra.  A korrekció nincs benne az árba.

 

Felmerülő kérdések

"Fáj e, a száj tetoválás?" Az új fajta érzéstelenítő tapasz használatával mondhatom,hogy nem fáj. A száj tele van érző ideg végződésekkel, de a tapasz teljesen elzsibbasztja a száj területét, olyan érzés mint amikor a fogorvosnál inyekciót kap a páciens.

"Milyen színt válasszak?" A száj mellé cseppentek a festékből, ezzel az eljárással meg lehet nézni a választott szí mennyire illik a bőr színhez sé a szájszinhez. Idősödő, dohányos fakó bőrre mindenképpen élénk, üde színeket ajánlok mert az ilyen színű bőrben a pigmentek fény elnyelődik.

  • Mi tartozik az árba?  A tetoválás tervezése phi brow technikával ( jelentsen ez bármit is – szóban erről bővebben vagy a PHI BROW menüpontban) ,felrajzolás,  szín  választás .

Kérdésed merülne fel, keress bizalommal 06 30 686 88 84

 

2