Szöllősi Nikolett

20 éve mesterkozmetikus 06 30 686 88 84

 

a 213kesz1998 végeztem az ELIT 2000 kozmetikusképző szakiskolában. 2007-ben megszereztem a Magyar Ipar Kamaránál a Kozmetikus Mestervizsgát.  2012-ben felkértek a Biohair hajvágó szalonokban az Expressz Kozmetikák megtervezésére, létrehozására és kivitelezésére. Ma már 32    Expressz Kozmetika működik országszerte. A kozmetikusok felvételie, oktatása, elhelyezése  az én hatáskörömbe tartozott 2014-ig.

2014-től 2 saját BioHair üzletemmel, és a Janssen referencia kozmetikám fejlesztésével és vendégeim kiszolgálásval foglalkozom.

Szakmai pályám során nagy erdeklődéssel mélyültem el a  ránctalanítási eljárásokban.  A legmodernebb kezeléseim közé tartozik forradalmian új HIFU kezelés, tű és tű nélküli mesotherápia, 30 féle hatóanyaggal, a májfolt, rozácea, akné kezeléssel.

Látogass el honlapomon a ránctalanítás menü pontba bővebb információkért! Minden eljárás amit  végzem, személyes tapasztalatok sorozatából született. Így mindíg is a piacon lévő legjobb, legújabb megoldásokat keresem és próbálom ki, legelőször Magamon, majd alkalmazom pácienseimen.

Manapság elfoglalt világunkban, jól esik egy kis időt szakítani magunkra! Miután ezt Én is megtapasztaltam a mindennapokban ezért is fektettem nagy hangsúlyt a SMINKTETOVÁLÁS művészetére. Ahol Minden HÖLGY kedve szerint csipegethet jobbnál jobb megoldások közül! A palettámon megtalálható a teljesen természetes hatású tartós smink a brutál bevállalósig. Mindenkineg saját személyisége szab csak határt, Én bármi szépet esztétikusat elkészítek Nektek , hogy magabiztosabban létezzetek a Világba és nem utolsó sorban több időt takarítsatok meg Magatonak. Nézd meg munkáimat a sminktetoválás menüpontban.  Az ARANY METSZÉS szabálya szerint dolgozom,  így az elkészült alkotások maximálisan a saját arcod arányrendszeréhez igazodnak.Gyere látogass el  sminktetoválás és pilla / Phi brow menüpntban, ha szeretnéd tudni  Merilyn Monronak, mitől volt olyan vonzó,minden tekintetet odavonzó az arca!

Legújabb tanulmányaim témája, a test és lélek kölcsönhatása a ráncokban.

Már rég óta foglalkoztat, hogy bizonyos redők, rácok stressz helyzetek után jelennek meg és mélyülnek el. Így rátaláltam egy a ráncok  és a lelki berögződések tekintetében rendkívűl hatékony kezelésre. Az ACCESS BARS és FACE LIFTING ezekre az összefüggésekre ad válszt és feloldást. Erről is olvashatsz bővebben az ACCESS menűpontban, ahová egy pár videot is feltöltöttem a könnyebb érthetőseg kedvéért.

 

IMG_2665

 

Sminktetoválásokat 1998 óta készítem. Folyamatosan magas szinvonalú képzéseken veszek részt. 

 

 

 

_DSC0399

2015 ben megalapítottam saját Sminktetováló iskolámat a Művész Academyt. Személyre szabott egyéni intenzív képzéseket tartok. 

 

 

 

pico_starA legmodernebb, német precizitású orvostechnikai pigmentáló készüléket és amerikai  és német pigmenteket használom és értékesítek, kiváló eredményekkel.Az elkészűlt sminktetoválásaimat tekintsd meg a képek menüpntban  és a Face book oldalamon naprakészen.

Termékekről , gépekről olvashatsz a Művész Academy menüpontban

Kellemes időtöltést és barangolást kívánok az oldalamon!