Szöllősi Nikolett

20 éve Mesterkozmetikus 06 30 686 88 84

 

a 213kesz1998 végeztem az ELIT 2000 kozmetikusképző szakiskolában. 2007-ben megszereztem a Magyar Ipar Kamaránál a Kozmetikus Mestervizsgát.  2012-ben felkértek a Biohair hajvágó szalonokban az Expressz Kozmetikák megtervezésére, létrehozására és kivitelezésére. Ma már 32    Expressz Kozmetika működik országszerte. A kozmetikusok felvételie, oktatása, elhelyezése  az én hatáskörömbe tartozott 2014-ig.

2014-től 2 saját BioHair üzletemmel, és a Janssen referencia kozmetikám fejlesztésével és vendégeim kiszolgálásval foglalkozom.

Szakmai pályám során nagy erdeklődéssel mélyültem el a  ránctalanítási eljárásokban.  A legmodernebb kezeléseim közé tartozik forradalmian új HIFU kezelés, tű és tű nélküli mesotherápia, 30 féle hatóanyaggal, a májfolt, rozácea, akné kezeléssel.

Látogass el honlapomon a ránctalanítás menü pontba bővebb információkért! Minden eljárás amit  végzem, személyes tapasztalatok sorozatából született. Így mindíg is a piacon lévő legjobb, legújabb megoldásokat keresem és próbálom ki, legelőször Magamon, majd alkalmazom pácienseimen.

Manapság elfoglalt világunkban, jól esik egy kis időt szakítani magunkra! Miután ezt Én is megtapasztaltam a mindennapokban ezért is fektettem nagy hangsúlyt a SMINKTETOVÁLÁS művészetére. Ahol Minden HÖLGY kedve szerint csipegethet jobbnál jobb megoldások közül! A palettámon megtalálható a teljesen természetes hatású tartós sminktől, a merészebb sminktetoválásokig. Mindenkinek saját személyisége szab határt, Én elkészítek Neked , hogy több időt takarítsatok meg Magadnak. Munkáimat megtekintheted a sminktetoválás menüpontban.  Az ARANY METSZÉS szabálya szerint dolgozom,  így az elkészült alkotások maximálisan a saját arcod arány rendszeréhez igazodnak. Gyere látogass el  sminktetoválás  / Phi brow menüpntban, ha szeretnéd tudni  Merilyn Monronak, mitől volt olyan vonzó, minden tekintetet odavonzó az arca!

Legújabb tanulmányaim témája, a test és lélek kölcsönhatása a ráncokra.

Már rég óta foglalkoztat, hogy bizonyos redők, rácok stressz helyzetek után jelennek meg és mélyülnek el. Így rátaláltam egy a ráncok  és a lelki berögződések tekintetében rendkívűl hatékony kezelésre. Az ACCESS BARS és FACE LIFTING, mely ezekre az összefüggésekre ad válszt és feloldást. Erről is olvashatsz bővebben az ACCESS menűpontban.

 

IMG_2665

 

Sminktetoválásokat 1998 óta készítem. Folyamatosan magas szinvonalú képzéseken veszek részt. 

 

 

 

_DSC0399

2015 ben megalapítottam saját Sminktetováló iskolámat a Művész Academyt. Személyre szabott egyéni intenzív képzéseket tartok. 

 

 

 

pico_starA legmodernebb, német precizitású orvostechnikai pigmentáló készüléket és amerikai  és német pigmenteket használom.Az elkészűlt sminktetoválásaimat tekintsd meg a képek menüpntban  és a Face book oldalamon naprakészen.

Termékekről , gépekről olvashatsz a Művész Academy menüpontban

Kellemes időtöltést és barangolást kívánok az oldalamon!