Sminktetoválás oktatás

 

_DSC0406Mottom:

"Minden pillanatban ott a lehetőség, hogy teljes legyél abban amit csinálsz, merülj el benne olyan mélyen, hogy az elméd már ne is tudjon gondolkozni és elméd csak egy passzív jelenlét legyen. Így a szakmai teljesség egyre erőteljesebben jelenik majd meg Benned, és ha megérzed az ízét, még inkább képes leszel teljessé válni saját szakmai területeddel…"

 

 

Sminktetoválás Oktatás

_DSC0397Smin

ktetováló múltam 20 évre tekint vissza. 1998 óta készítem a sminktetoválásokat. Imádom a tetoválas művészetét és tudom, hogy a szakma rohamos fejlődése mellett erre a szolgáltatásra mindíg szükség van. Éppen ezért tudásomat tovább szeretném adni a jövő generációjának az általam alapított  intenzív képzést kínáló MŰVÉSZ ACADEMY Sminktetováló iskolában. Ez alatt a két évtized  alatt hosszú utat jártam be ezen a területen a maga buktatóival és sikereivel egyaránt. A segítségemmel megkönnyítheted pályád kezdetét, mert ezt a szakmai tapasztalatot egy csomagban átadom.

Hiszek az egyéni oktatás erejében. Itt csak Én és a Tanuló vagyunk és számos olyan kérdésről tudunk beszélni, amit nagyobb csoportban nem lehetséges, vagy az idő hiány miatt, vagy mert az ember nem meri megkérdezni. Így  a Tanulók mindíg kapnak egy kis extrát is a képzés alkalmával.

Az Én sminktetováló iskolámat azért ajánlom Neked, mert  jó hangulatú, egyénre szabott foglalkozásokat tartok, mert szuper itenzívek a képzéseim. Így hát ne habozz sokáig, hogy mihamarabb megismerhetkess az alkotás ezen örömével és ÚJ BEVÉTELI FORRASRA TEGYÉL SZERT!!!

 

 

Alapszitű képzés – EGYÉNI KÉPZÉS  Akár 1 nap alatt !

 06 30 686 88 84

                                         

 Az alap szintű képzés 1 nap. Én is így tanultam.Hihetetlen rutint kapsz egy ilyen  képzéstől! Intenzíven haladunk egész nap. Nagyon kevés a szünet, folyamatosan dolgozunk. Azoknak ajánlom az 1 napos képzést, akik hihetetlen elszántak és lendületesek. Azoknak akik lasabb tempóban szeretnének haladni, a 2 illetve 5 napos képzéseimet ajánlom.  _DSC0500

Oktatás menete:  szimmetria technika, eszköz ismeret, gumi lapos gyakorlás, szemöldök, szempilla sűrítés, szájkontúr tetoválás elsajátítása élő modellen. A modellekről kérlek gondoskodj. A képzés ideje személyes egyeztetés útján történik. A képzés helyszíne  Bp 7.ker Baross tér 18. Biohair. 

 

A tanfolyam elvégzése után, 6 hónapon belül lehetőséged van egy 2 órás konzultációra is, ahol átbeszéljük felmerülő kérdéseidet, elemezzük munkáidat.

A jól kiválasztott sminktetováló gépre hívnámom fel a figyelmed, melyeket nálam is meg tudsz vásárolni. Gépekről, kellékekről, kezdőkészletről  bővebben( ITT) vagy a  GÉPEK, KELLÉKEK menü pontban.

 

Alap szintű képzés ára               150.990 Ft /  1 nap

                                                   210.990 Ft /  2 nap

                                          390.990 Ft /   5 nap        

A részvételi szándék esetén 50.000 Ft előleg utalásával tudom biztosítani Neked a tanfolyami részvétet , mely a tanfolyami díjból jóváíródik.

Kérdésed van keress bizalommal!

Szöllősi Nikolett Mesterkozmetikus

Telefonos elérhetőség: 06 30 686 88 84.

E-mail : biokozmi@gmail.com

Bankszámlaszám : 12010628-00198610-00100008 

Bank: Raiffeisen Bank

Közlemény : Neved

 

Soft-powder szemöldök tetoválás tanfolyam  –  EGYÉNI KÉPZÉS 

99.900 Ft 

 

_DSC0492

Képzés időtartama : 1 nap, egyéni időpont egyeztetés szerint. Tartalma:  rajzolás papíron,  gumilapon majd élő modellen gyakorlás. Eszközöket biztosítok, de saját eszközzel is dolgozhatsz.

A modellről kérlek gondoskodj, és lehetőleg olyan modelled legyen akinek nincs vagy eléggé kopott szemöldök tetoválása.

Gépek, kellékek, kezdő készlet vásárlására van lehetőséged .Bővebb informávió ITT vagy a gépek, kellékek menü pontban.

 

 

_DSC0406Szálas szemöldök tetoválás tanfolyam  

 EGYÉNI KÉPZÉS!  

99.900 Ft 

Képzés időtartama : 1 nap, egyéni időpont egyeztetés szerint.Tartalma:egy szálrendezési technika ismertetése, rajzolás papíron, gyakorlás gumilapon majd tetoválas az általad hozott modellen. Az eszközöket biztosítom. 

Gépek, kellékek, kezdő készlet vásárlására van lehetőséged .Bővebb informávió ITT vagy a gépek, kellékek menü pontban.

 

 

_DSC0433Füstös szem vagy színes szemhély tetoválás tanfolyam  –  EGYÉNI KÉPZÉS 

99.900 Ft 

 

Képzés időtartama : 1 nap, egyéni időpont egyeztetés szerint. Tartalma :  demonstráció gumilapon és modellen , élő modellen gyakorlás.

Az eszközöket biztosítom. A modelledről kérlek gondoskodj. Gépek , kellékek,  kezdőkészlet vásárlására van lehetőséged .Bővebben ITT vagy a gépek , kellékek menüpontban.

 

 

IMG_2311Száj fél vagy teljes satír tanfolyam – EGYÉNI KÉPZÉS!     99.900 Ft 

Képzés időtartama:1nap, egyéni időpont egyeztetés szerint.Tartalma:demonstráció gumilapon melyet élő modelles gyakorlás kísér. Az eszközöket biztosítom.A modelledről kérlek gondoskodj.

 

 

MICROBLADING TETOVÁLÁS OKTATÁS –  EGYÉNI KÉPZÉS ! 

99.900 Ft 

Képzés időtartama : 1 nap, egyéni egyeztetés alapján történik. Képzés tartalma :  gyakorlás papíron , gumilapon, demonstráció élő modellen és ezek után gyakorlás a modellen.

Az eszközöket a tanfolyam időtartama alatt biztosítom, de hozhatod a sajátodat is. Kezdő készlet vásárlására van lehetőség. Bővebben ITT vagy a gépek, kellékek menü pontban.

 

Bármi kérdésed van, keress bizalommal!

Szöllősi Nikolett Mesterkozmetikus

06 30 686 88 84 

biokozmi@gmail.com

 

 

SZEMÖLDÖKÖK  és  SZEMEK HÁRMASA tanfolyam akár 1 nap alatt!

Ennek a két tanfolyami típusnak a lényege, hogy az adott témakört 3 részre bontjuk.

Például a szemöldök illetve a szem tetoválásnál, választható 3 féle  tetoválasi technika, melyet 1 nap alatt tanítok meg neked. Így nem kell nélkülöznöd magad a munából napokig!

Számomra az a fontos, hogy Te jól érezd magad.

Szemöldök tetoválásnál választható technikák : soft-powder, teljes satír,  szálazás.

Szemtetoválásnál választható technikák : szempilla sűrítés, vékony tus vonal, vastag tusvonal , füstös szem,  kétféle színes szemtetoválás.

Mindkét tanfolyamnál élő modelles gyakorlásra van lehetőséged. A modellekről kérlek Te gondoskodj.

Tanfolya ára 180.990 Ft 

Barmi kérdésed van, keress bizalommal

Szöllősi Nikolett mesterkozmetikus 06 30 686 88 84