Blog

Új szakmát szeretnél? Vegyél részt sminktetoválás tanfolyamomon!

sminktetovalas-tanfolyamNapjainkban sajnos nem olyan egyszerű olyan szakmát választani, amiben könnyű elhelyezkedni és meg lehet belőle élni. Azonban akkor sem kell kétségbe esni, ha valaki már régóta keres munkát, hiszen tanulni sosincs késő! Ha jelentkezel sminktetoválás tanfolyamomra, egy olyan szakmát sajátíthatsz el, ami igen keresett lett az utóbbi időben.

A sminktetoválás tanfolyam elvégzésével biztosan találni fogsz munkát vagy akár saját szalont is nyithatsz. A szakma tanulását azonban nem szabad félvállról venni, hiszen nagy felelősséggel jár, hogyha valaki rád bízza a megjelenését. Fontos, hogy megbízható és tapasztalt oktatót válassz, aki mindenben segít és megtanít a fortélyokra, valamint a szükséges eszközök magas színvonalon történő használatára.

Ha te is pont érdeklődsz a téma iránt, és sminktetoválás tanfolyamot keresel, vedd fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeim egyikén! Jelentkezz be hozzám oktatásra, és sajátíts el egy új szakmát, amivel egyszerűen, gyorsan elhelyezkedhetsz!

Képezd magad sminktetoválás oktatáson!

sminktetovalas-oktatasokKozmetikusként szeretnéd magad továbbképezni, és minél többféle szolgáltatást nyújtani az ügyfeleidnek? Akik rendszeresen járnak kozmetikushoz, folyamatosan keresik az újdonságokat, szívesen kipróbálnak divatos kezeléseket. Ha egy kozmetikus ezekben nem jártas, akkor máris elveszített számos lehetőséget.

Nálam mindent megtanulhatsz, amit eddig nem tudtál vagy nem érezted a tudásodat elég megalapozottnak. A sminktetoválás oktatás keretein belül több, magas színvonalú tanfolyamot is indítok folyamatosan, amiken minden résztvevő bővítheti a szakmai tudását, színesítheti a szolgáltatásai palettáját, és a vendégei számára színvonalasabb kezelést biztosíthat.

A sminktetoválás oktatásokon tökéletesítheted a technikádat és szélesítheted az ismereteidet szempillaépítés, szemhéjtetoválás, szemöldökszálazás, szájsatírozás vagy éppen  szemhéj tetoválás terén. A sminktetoválás oktatások többsége egy napot vesz csak igénybe. Keress fel bizalommal elérhetőségeimen, és jelentkezz hozzám, ha tanulni, fejlődni szeretnél!

Kiknek ajánlott a szemöldöktetoválás?

kiknek-ajanlottManapság a legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik a sminktetoválás, azon belül is a szemöldöktetoválás. Az eljárás alapvetően bárki számára elérhető, azonban vannak olyan emberek, akiknek kifejezetten ajánlott, hogy igénybe vegyék ezt a szolgáltatást.

Ha valamilyen betegségből, illetve sérülésből kifolyólag megritkult, vagy hiányossá vált a szemöldök, érdemes elkészíttetni a szemöldöktetoválást, hiszen így ismét karakteressé válik az arc, és még a szemek is természetes hatású kiemelést kapnak.

A világos bőrű és hajú személyek többsége gyakran küzd a túlságosan világos szemöldökével, kísérletezik a szemöldökfestéssel, pedig van ennél egy sokkal egyszerűbb megoldás: ha elkészíttetnek egy szemöldöktetoválást. A szolgáltatás igénybevétele után garantáltan hosszú ideig nem kell a festékek és egyéb kozmetikumok vásárlásával foglalkozniuk.

Ha egyik említett táborba sem tartozol, egyszerűen csak szép formát szeretnél a szemöldöködnek, akkor is bátran vedd igénybe a szolgáltatást! A szemöldöktetoválás elkészítéséért fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Budapesti  sminktetoválás profi szakembertől!

sminktetovalas-profiktolSminktetoválással tartós sminket viselhet mindenki, aki szeretné kihangsúlyozni a vonásait, de nem szeretne ehhez napi szinten sminkecsetet használni. A szemöldök, a szemhéj, a száj és a szempilla is kiemelhető, az arc előnyösebb, karakteresebb vonásokkal ruházható fel. De a sminktetoválás az ellenkezőjére is fordulhat, ha nem választ valaki jó szakembert.

Aki budapesti  sminktetoválást tervez, annak a figyelmébe ajánlom munkáimat, illetve szalonom szolgáltatásait. Ha nem szeretnéd megbánni a sminktetoválást, hanem magabiztosan, elégedetten néznéd a tükörben az eredményt, keress fel bizalommal!

Garantálom, hogy a budapesti  sminktetováló szalonomból Te is ugyanolyan örömmel telve fogsz távozni, mint a többi vendégem! Tapasztalt, elhivatott és nagy gyakorlattal rendelkező szakemberként arra törekszem, hogy minden vendégemnek a legjobbat nyújtsam.

A budapesti  sminktetoválás igénybevételéhez egyeztess velem időpontot a honlapomon található elérhetőségeim egyikén!

Miért éri meg a sminktetoválás ára?

sminketetovalas-arakA sminktetoválás manapság az egyik legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatásnak számít. Sokan vannak olyanok, akik bizonytalanok azzal kapcsolatban, hogy készíttessenek-e sminktetoválást. A határozatlanságot legfőképp a sminktetoválás ára okozza, mivel a tétovázók többnyire azon gondolkodnak, hogy egyáltalán megéri-e ebbe pénzt fektetni.

A válasz természetesen az, hogy igen! A sminktetoválás árára minden szempontból befektetésként tekinthetsz. Többek között csökkentheted azokat a kiadásaidat, amiket sminktermékek megvásárlására fordítanál, és az, hogy a reggeli készülődésből perceket faraghatsz le, minden pénzt megér! A szolgáltatásnak köszönhetően mindig kifogástalan, profi sminkkel jelenhetsz meg, vagyis nemcsak pénzt és időt, hanem energiát is spórolhatsz, hiszen köztudott, hogy a precíz vonalak megalkotásához koncentrációra van szükség.

Tekintsd meg sminktetoválás árainkat, majd vedd igénybe azt a szolgáltatást, amire szükséged van! Élvezd a tartós smink előnyeit, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Miért fontos, hogy a szemöldöktetoválást tapasztalt szakemberre bízd?

profi-szemoldoktetovalasA szemöldöktetoválásnak számtalan előnye van, ez nem vitás. Rengeteg időt és ezáltal pénzt spórolhatsz meg vele, ám nem mindegy, hogy kit bízol meg az elkészítésével. Mindig érdemes a szemöldöktetováló szakember néhány korábbi munkáját megtekinteni, és a bizonytalan dolgokra rákérdezni nála.

Fontos, hogy a szemöldöktetoválást szakember végezze, mert sajnos nagyon könnyű elrontani. Kevesebb a hibalehetőség, és így kockázat is a satírozott technikában, ám egy profi szakember biztos, hogy nem fog hibázni a szálazott módszerrel sem. Egy tapasztalt sminktetováló segít, hogy a neked megfelelő formát és technikát válaszd, hogy a végeredménnyel elégedett legyél, és valóban azt kapd, amire vágytál. A szemöldöktetoválás szakemberrel nem kellemetlen vagy fájdalmas.

Sminktetováláson gondolkozol? Keress fel bizalommal, tekintsd meg referenciaképeimet és végeztesd Te is a szemöldöktetoválást szakemberrel! Ha kérdésed van, szívesen állok rendelkezésedre megadott elérhetőségeimen!

Szeretnél időt spórolni a reggeli készülődéskor? Készíttess sminktetoválást Budapesten!

sminktetovalas-keszitesVitathatatlan, hogy a reggeli készülődéskor minden perc számít, azonban a hölgyek esetében ez még tovább bonyolódik, ugyanis az étkezés, ruhakiválasztás mellett az igényes sminkről is gondoskodniuk kell. Sokan emiatt hamarabb is képesek felkelni, azonban egy elalváskor ez komoly problémát jelenthet, hiszen kapkodva, idegesen nem lehet szép tusvonalat húzni. Ha Te szeretnél időt nyerni, készíttess sminktetoválást Budapesten!

A sminktetoválás a legideálisabb megoldás ahhoz, hogy időt nyerj. A szolgáltatás igénybevételével hosszú ideig nem kell idegeskedned a reggeli kapkodás közben a pontos tusvonal meghúzásával, vagy a szemöldökformázással, hiszen ezt szakembereink elkészítik helyetted, ami értelemszerűen tartós marad. A sminktetoválással bármilyen rosszul is induljon a napod, a megjelenésed mindig kifogástalan lesz.

Élvezd a sminktetoválás nyújtotta kényelmet! Ha szeretnél sminktetováltatni Budapesten, vagy a szolgáltatás igénybevétele előtt kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Nálam ilyenek a sminktetoválás árak!

sminktetovalas-arakAz ápolt és dekoratív megjelenés megteremtésének és a fenntartásának az egyik eszköze ma már a sminktetoválás is. Ha úgy érzed, hogy nem elég hangsúlyos a szád, a mostani divathoz képest túl vékony a szemöldököd, akkor egy kis segítséggel tartós és esztétikus változásokat lehet elérni. A sminktetoválás ráadásul nem különösebben fájdalmas, és viszonylag gyorsan elkészíthető.

A sminktetoválás árak változóak. Hogy mennyit fizetünk, az attól függ, hogy hol szeretnénk csináltatni a sminktetoválást, és mit választunk pontosan. A sminktetoválás árak nálam a megfizethető kategóriába tartoznak. Nem célom, hogy csak egy szűk réteget szolgáljak ki, hanem azt szeretném, ha mindenki, aki arra vágyik, hogy tartósan javítson a külsején, illetve az arcán, gond nélkül megtehesse azt.

Fordulj hozzám bizalommal, és vedd igénybe szolgáltatásaimat! Ha szemöldök-, szemhéj-, vagy szájtetoválást szeretnél csináltatni, lépj kapcsolatba velem megadott elérhetőségeim egyikén, és tájékozódj a sminktetoválás árakról!

Nyerd vissza bőröd fiatalságát ránctalanító kezeléseink egyikével!

ranctalanitasAz üde, fiatalos bőr megőrzésének titkát ki-ki a maga módján szeretné megfejteni, amihez különböző módszereket, kozmetikumokat használnak az érintettek. Azonban ezek a kísérletek gyakran kudarcba fulladnak, a ráncok nemhogy halványulnak, hanem egyre szembetűnőbbé válnak. Ha Te már eleget kutattál a tökéletes megoldás után, és egyik kipróbált módszer sem vált be, dönts ránctalanító kezeléseink egyike mellett!

Ránctalanító kezeléseinken keresztül lelassíthatod bőröd öregedésének folyamatát, így semmiféle kozmetikumot nem kell használnod ahhoz, hogy visszanyerd bőröd fiatalságát. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ahány vendég, annyiféle bőrtípus és igény létezik a ránctalanító kezelésekkel kapcsolatban, ezért különböző szolgáltatások közül válogathatsz e téren. Ha nem tudod, hogy a kezelések kínálatából melyik az a megoldás, ami valóban látványos végeredményt nyújtana Neked, kérdezd szakembereinket, akik segítenek eligazodni a ránctalanító kezelések között.

Kérdezz bátran ránctalanító kezeléseinkről, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

A szemöldöktetoválás ára kifizetődő!

68835059 - permanent makeup. tattooing of eyebrowsEgy egyszerű smink sokat dobhat egy nő külsején, de vannak esetek, amikor reggel felkelünk, és se kedvünk, sem energiánk egy smink elkészítéséhez, viszont nélküle a szemöldökünk nem látható.

Az ilyen esetek elkerülése érdekében érdemes szemöldöktetoválást készíttetni, hogy az ilyen egyszerű, hétköznapi smink elkészítése ne vegyen el sok időt a reggelekből. A szemöldöktetoválás egyáltalán nem fájdalmas, hiszen ezek készítésénél – mivel érzékenyebb területekre készítjük – fájdalomcsillapítást is alkalmazunk. Nálunk a szemöldöktetoválás árak sincsenek az egekben. Miért éri meg egy ilyen szemöldöktetoválás? Mert időtálló, és egy szemöldöktetoválásnál például nem kell a továbbiakban költenünk szemöldökformázó eszközökre, kozmetikusra. Emellett, mivel minőségi alapanyagokból dolgozunk, a tetoválás valóban tartós lesz, és a szemöldöktetoválás ára is kifizetődik!

Ha Neked is eleged van a napi sminkelésből, és szeretnél tartós megoldást találni erre a problémára, keress fel minket elérhetőségeinken, és megbeszélhetjük a szemöldöktetoválás árát, valamint egy személyes találkozót!

Ránctalanítás műtét nélkül? Velünk lehetséges!

ranctalanitasA kor előrehaladtával a hölgyek egyik legnagyobb ellenségévé a ráncok válnak. Ahhoz, hogy eltüntessék az öregedés jeleit, számos kozmetikumot, krémet, speciális szépségipari termékeket kipróbálnak, sőt, a házi praktikák is előkerülnek, azonban ezek gyakorta nem bizonyulnak valóban hatékony megoldásnak. A kísérletezések után a nők azt gondolják, csak fájdalmas, műtéti úton valósulhat meg a ránctalanítás. Valójában manapság már nincs szükség ehhez szikére, ugyanis számos olyan kezelés létezik, ami sokak számára meghozza a látványos végeredményt.

Az egyik legnépszerűbb és leghatásosabb ránctalanító kezelésnek a Dermapen bizonyul, amit más néven tűs mezoterápiaként is szoktak emlegetni a szakemberek. A beavatkozás minimális fájdalommal jár, emellett az egész arc megkapja a megfelelő kezelést, aminek a szemmel látható megfiatalodás köszönhető. A tűs mezoterápián kívül a ránctalanításhoz a szakemberek még az alma őssejtes kezelést szokták javasolni. Fontos, hogy mielőtt bármelyik mellett is döntesz, konzultálj szakértővel, így a legideálisabb kezelést választhatod ki!

A ránctalanító kezelések igénybevételéhez keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

A legjobbak egyike: sminktetoválás Budapesten!

sminktetovalas-budapestenEgyre többen keresik a sminktetoválással foglalkozó szalonokat, kozmetikákat, hogy igényes tetoválást készíttethessenek maguknak. A kínálat egyre szélesebb, tehát egyre több lehetőséget kell számba venni, hogy megtaláljuk a legjobb szolgáltatót.

Sminktetoválást Budapesten is sok helyen végeznek, ám korántsem ugyanazon a színvonalon. Bizonyára Te is ott és olyan kozmetikussal szeretnél tetováltatni, ahol és aki a legjobbak közé tartozik. Egy mesterkozmetikus tudásában, tapasztalatában és kompetenciájában maximálisan megbízhatsz!

Keress bizalommal, ha sminktetoválást Budapesten csináltatnál! Számtalan elégedett és visszatérő vendég a garancia arra, hogy Te sem fogsz majd csalódni az eredményben. Szájtetoválás, szemöldök- vagy szemtetoválás is a lehetséges kezelések között szerepel, bármi legyen is az elképzelésed, segítek, hogy még magabiztosabbnak érezhesd magad az új külsőddel!

A sminktetoválást Budapesten, magas színvonalon, kitűnő ár-érték arányban készítem el! Időpontért érdeklődj bátran elérhetőségeimen!

Mitől függ a szemöldöktetoválás ára?

szemoldoktetovalas-arManapság, ha valaki szeretne élni a szemöldöktetoválás lehetőségével, a szolgáltatást biztosító szakemberek kapcsán az első szembetűnő tényező az, hogy az eljárások különböző árkategóriában érhetőek el. Sok vendég ezt nem igazán látja át, ezért fontos, hogy mielőtt igénybe vennék a szépészeti szolgáltatást, tájékozódjanak a befolyásoló tényezőkről.

A szemöldöktetoválások árát az alkalmazott technikák határozzák meg. Értelemszerűen minél bonyolultabb és hosszadalmasabb munkát igényel egy eljárás, annál mélyebben kell a pénztárcába nyúlni. Például a microblanding, ami teljesen élethű végeredményt biztosít, drágább eljárás, mint a klasszikus satírozós kivitelezés. Az, hogy melyik szolgáltatást fogod végül választani, ne a szemöldöktetoválás ára határozza meg, hanem az, hogy valójában mire van szükséged, és mi az elképzelésed, amit meg szeretnél valósítani!

Ha további kérdéseid lennének a szemöldöktetoválás árakról, vagy szeretnél bejelentkezni hozzánk, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

Hogyan készül a szempillasűrítés?

szempillasuritesDús, hosszú és sűrű, szénfekete pillákra vágysz? Ezzel nem vagy egyedül! Ma már többféle módon is el lehet érni a vonzó tekintetet: ha valaki idegenkedik a műszempillák viselésétől, választhat természetes hatású, tartós szempillasűrítést is, méghozzá sminktetoválás segítségével!

Hogyan készül a szempillasűrítés? A sminktetoválás során tulajdonképpen optikai hatással érhető el a sűrűbbnek tűnő szempillák látványa. A sminktetováló festéket juttat a szemhéj bőre alá, méghozzá adott pontokon és íveken. A szempillák közé, illetve azok tövébe kerül a festék, ami ennek köszönhetően optikailag sűrűbbnek mutatja a szempillasort. A szempillasűrítés látványos és egyszerre természetes hatást képes elérni anélkül, hogy műszempillákat alkalmaznánk, ezért ajánlott mindenkinek, aki egyszerűen, de tartósan szeretné kiemelni a szemét és vonzóbbá tenni a tekintetét.

Keress minket bizalommal elérhetőségeinken, és kérj részletesebb tájékoztatást a szempillasűrítéssel kapcsolatban!

Sminktetoválás oktatás, ha szakmailag fejlődni szeretnél!

sminktetovalas-oktatasA legjobbnak lenni nagy kihívás, folyamatos fejlődést, tervet és összpontosítást igényel. Nincs ez másként a sminktetováló szakmában sem. Meg kell ismerni és el kell sajátítani az új technikákat, trendeket, kezelni a gépeket, hogy a vendégek igényeit ki tudjuk elégíteni, és egyre jobb, keresettebb szakemberré válhassunk. Erre kínálok lehetőséget mindenkinek, aki szeretne előre lépni: sminktetoválás oktatást tartok rendszeresen induló csoportokban, ahol rövid időn belül új készségeket sajátíthat el minden tanulni és fejlődni vágyó szakember.

Különféle témákban indulnak az egy napos oktatások, így ha valaki speciálisan csak egy bizonyos technikát szeretne elsajátítani a sminktetoválás oktatáson, arra is van lehetőség. Szájsatírozás, 2D szempilla, szálas szemöldöktetoválás, vagy füstös szem tetoválás tanfolyam is szerepel a lehetőségek között. Vegyél részt intenzív képzéseim egyikén, aminek a végén háromnyelvű nemzetközi oklevéllel leszel gazdagabb!

A részletekről érdeklődhetsz a honlapon megadott elérhetőségeken, és akár azonnal jelentkezhetsz sminktetoválás oktatásra!

Kedvező sminktetoválás árak? Jó helyen jársz!

sminktetovalas-arakAki utánanéz a sminktetoválások árainak, típustól függetlenül tapasztalhatja, hogy igencsak mélyen a pénztárcába kell nyúlnia azért, hogy tartós sminkre tehessen szert. Mivel ezzel mi is tisztában vagyunk, ugyanakkor az eljárás népszerűsége sem ismeretlen számunkra, nem szeretnénk, hogy a sminktetoválás ára legyen a visszatartó erő a vendég döntésében, ezért nálunk kedvező feltételekkel szépülhet minden hölgy!

Sminktetoválás áraink a megszokott, piaci árakhoz képest igencsak kedvezőek, hiszen számunkra a vendégek a legfontosabbak, így nemcsak a szolgáltatások színvonala terén, hanem az árakkal kapcsolatban is a legjobbra törekszünk. Az aktuális sminktetoválás árakat megtalálod weboldalunkon, de ha egyedi igényeid vannak, érdemes előzetesen telefonon is érdeklődnöd, mindenképpen igyekszünk rugalmasan kezelni a speciális igényeket is.

Nézz tükörbe magabiztosan ébredés után is, válaszd a sminktetoválások egyedülálló lehetőségét! Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Profi szakembert keresel sminktetoválásra?

sminktetovalasMindig a kifogástalan megjelenésre törekedsz, amihez hozzátartozik a tökéletes smink is? Nem rendelkezel kellő kézügyességgel, vagy folyamatosan rohanásban vagy, ezért problémát jelent az ideális smink elkészítése? Ha a kérdésekre igennel feleltél, nem kell tovább kutatnod a válaszért, ugyanis budapesti sminktetováló szalonunkban megtalálhatod a problémáidra a megoldást!

Budapesti sminktetováló szalonunkban olyan szakemberek dolgoznak, akik kellő tapasztalattal és tudással rendelkeznek a különböző sminktetoválások terén, emellett folyamatosan tájékozódnak az újdonságokról, így, ha minket választasz, igazi, minőség szolgáltatást vehetsz igénybe! Budapesti sminktetoválási áraink rendkívül kedvezőek, ugyanis azt szeretnénk elérni, hogy az eljárás előnyei mindenki számára elérhetővé váljanak.

Az eljárásról és a különböző sminktetoválási technikákról szakembereinktől tudsz érdeklődni, ehhez pedig vedd fel a kapcsolatot budapesti sminktetováló szalonunkkal!

Kinek ajánlott a tűs mezoterápiás kezelés?

tus-mezoterapias-kezelesA hölgyek koruk előrehaladtával egyre több ránccal találhatják szembe magukat, amelyek igencsak megkeserítik a hétköznapokat, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy fiatalítsák bőrüket. Ehhez számtalan kozmetikai szérumot, krémet, kezelést kipróbálnak, azonban mindezek többsége hatástalan a ráncokkal szemben. Ha Téged is zavar, hogy arcbőröd veszített feszességéből és hatékony megoldást keresel a bőrfiatalításra, válaszd a tűs mezoterápiás kezelést!

A tűs mezoterápiás kezelés igazi újdonság a bőrmegújítás terén, alkalmazása biztonságos és egyszerű, pár beavatkozás után szemmel látható eredményt tapasztalhatsz! A kezelés főként 25 éves kor felett javasolt, amikor is már felüthetik a fejüket az első ráncok, de aknék, striák és hegek kezelésére is alkalmas. Így, ha élsz a tűs mezoterápiás kezelés lehetőségével, megállíthatod az időt és szép feszes arcbőrrel ragyoghatsz!

Fiatalodj éveket hatékony módszerrel, válaszd a tűs mezoterápiás kezelést!

Dermapen kezelés – a fiatal arcbőrért!

dermapen-kezelesA kor előrehaladtával és a káros környezeti hatások miatt a bőr folyamatosan veszít rugalmasságából, ezért sokan különböző ránctalanító krémeket vásárolnak, és kozmetikai kezeléseken vesznek részt annak érdekében, hogy bőrük visszanyerje rugalmasságát és hidratáltságát.

Ám sajnos számos különféle módszer, ami elsőre talán hatékonynak tűnik, nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Amennyiben hatásos módszerre van szüksége, próbálja ki a dermapen kezelést!

A dermapen kezelés a leginnovatívabb módszer a bőrfiatalítás terén. Ez a jól ismert és kiváló eredményeiről híres dermaroller továbbfejlesztett, gépesített változata, mely kíméletes és hatékony kezelést biztosít. Az eljárás során apró tűk kisebb sérüléseket okoznak a bőr felületén, aminek eredménye a sebgyógyulás, így kollagén és elasztin képződik, ezáltal elindul a bőr megújulása. A dermapen kezeléssel nem csak a ráncok tüntethetőek el, hanem a test bármely területén a hegek, sérülések, striák és kisebb bőrhibák is!

Fiatalodj Te is dermapen kezeléssel, bátran jelentkezz be hozzánk!

A sminktetoválás és az egészséges életmód

sminktetoválásA sminktetoválás igen elterjedt megoldás napjainkban, ami nem véletlen – a technika fejlődésével egyre szebb, természetesebb alkotásokat lehet létrehozni, melyek valóban díszévé válnak az arcnak. Van azonban egy olyan érv a tartósságon és szépségen túl a sminktetoválás mellett, amelyet ritkán emlegetnek – ez pedig az egészséges életmód.

Hogy kapcsolódik a kettő egymáshoz?

A sminktetoválás segítségével jelentősen csökkenthetjük azoknak a kozmetikai termékeknek a használatát, amelyeket egyébként fogyócikként, napi szinten felvinnénk a bőrünkre. Ezzel mintegy tehermentesítjük a bőrünk, hiszen kevesebb irritációnak van kitéve nap, mint nap, valamint nem kockáztatjuk azt sem, hogy káros anyagok kerülnek a szervezetünkbe a kevésbé jó minőségű termékek által. A sminktetoválással hosszútávon lehetőséget adunk a bőrünknek a fellélegzésre, megpihenésre.

Szeretnél Te is profi sminktetoválásokkal gazdagodni? Akkor érdemes ellátogatnod hozzánk! Téged is szeretettel várunk!

Mi a különbség a microblading és a gépi sminktetoválás között?

sminktetoválásNapjainkban a sminktetoválás igen nagy népszerűségnek örvend, egyre többen választják a szépészeti beavatkozást, számos előnye miatt. A technika fejlődésének köszönhetően különböző sminktetoválási technikák állnak az érdeklődők rendelkezésére, ám ezek közül nagyon nehéz kiválasztani az ideális módszert.

Sminktetoválási eljárások terén megkülönböztetünk gépi és microblading technikát, melyeket szemöldöktetoválás során alkalmaznak.

A microblading technikát japán szálas sminktetoválás néven is emlegetik, melynek esetében számolni kell azzal, hogy bő másfél évente meg kell ismételni a kezelést, mert nagyon hamar kikopik a tetoválás, ugyanakkor előnye, hogy sokkal természetesebb hatást biztosít.

Míg a microblanding eljárás során a szakember kézi technikával rakja fel a szemöldök szálakat, addig a gépi szemöldöktetoválás értelemszerűen egy erre a célra kifejlesztett speciális készülékkel történik. Az géppel kivitelezett tetoválás kicsit erősebb hatású, a betetovált szálak miatt.

Neked melyik módszer tetszik jobban? Bátran jelentkezz be hozzánk, és találjuk meg együtt a tökéletes megoldást!

Tudnivalók a Seyo kezelésről

Seyo kezelés Új kozmetikai kezelést ajánlunk figyelmedbe, amit érdemes jobban megismerned!  A Seyo kezelésről van szó, ami kétség kívül forradalminak számít a kozmetikai kezelések sorában! Sokan a szerint választanak kozmetikai kezelést, hogy mennyire hatékony, de sokaknak az is számít, mennyire fájdalom- és kockázatmentes. A Seyo kezelés mindkét tulajdonságot egyesíti magában!

A Seyo kezelés műtét nélküli esztétikai beavatkozás, ami az arcbőr öregedésének meggátolását célozza meg! Tű nélkül végzett szépészeti kezelésről van szó, ami tű helyett sűrített oxigénnel juttatja be a bőrbe a hatóanyagokat. Tulajdonképpen egy hangsebességnél is gyorsabb légáramlatról van szó, ami speciális vivőanyaggal (LP3 komplex) hatol a bőrbe és tölti fel azt hatóanyaggal!

Az eredmény elképesztő hatékonyság, köszönhetően annak, hogy a hatóanyagok a szövetek mélyére jutnak, ahol képesek maximálisan kifejteni jótékony hatásukat! Nincs kockázat, nincs fájdalom, csak fiatalabb arcbőr! Ezt tudja a Seyo kezelés!

Lézeres tetoválás eltávolítás: Ha meggondoltad magad

lézeres tetoválás eltávolításAkik tetoválás mellett döntenek, számos okból kifolyólag érezhetik az évek múlásával úgy, hogy inkább visszaforgatnák az idő kerekét, és megszabadulnának a mintától. A sminktetoválások is megkophatnak, színük másképp hathat évekkel később. Szerencsére ma már erre a problémára is van megoldás, mégpedig a lézeres tetoválás eltávolítás!

Ha Te is hasonló helyzetben vagy, és úgy döntöttél, hogy megszabadulnál az arcodat ékesítő tetoválástól vagy a testeden lévő motívumtól, keress bizalommal, és válaszd a lézeres tetoválás eltávolítást! Az eljárással, a tévhitekkel ellentétben, teljesen eltüntethetőek a különböző ábrák. A beavatkozásról fontos tudnod, hogy csak kisebb mintákat tudunk végleg eltüntetni a testedről, díszesebb motívumok ellen sajnos nem szolgálhatunk megoldással.

Érdeklődj lézeres tetoválás eltávolítás szolgáltatásunkról elérhetőségeinken, és legyél újra magabiztos a tökéletes megjelenéssel! A színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

Lepd meg szeretteidet karácsonyra kozmetikai kezeléssel!

kozmetikai kezelésekMég mindig nincs meg mindenkinek a karácsonyi ajándék? Még mindig ötletelsz, mérlegelsz, kutatsz és lassan pánikba esel? Pedig a megoldás nagyon egyszerű! Ajándékozz a család nőtagjainak fiatalságot, lepd meg őket szépséggel, üde és fiatalos kinézettel! Ennek garantáltan örülni fognak!

Fordulj hozzánk, mert mi tudunk segíteni ebben! Lehetőséget adunk arra, hogy kozmetikai kezeléseket ajándékozz másoknak, amiket később tudnak beváltani nálunk. Válogass szolgáltatásainkból, és dönts amellett, amivel szerinted a leginkább örömet okoznál! Jó tudni, hogy nálunk többféle kezelést is igénybe vehetsz, ennek köszönhetően Neked is könnyebb a döntés. A legkorszerűbb technológiával, a legnépszerűbb és leghatékonyabb kozmetikai kezelésekkel szépítünk és fiatalítunk: mezoterápia, HIFU, mikrodermabrázió, C vitaminos kezelés, de akár sminktetoválást, vagy éppen tetoválás eltávolítást is kérhetsz!

Megadott elérhetőségeinken mindent megtudhatsz a részletekről! Ajándékozz kozmetikai kezelést karácsonyra!

Ránctalanítás? Kezeléseinkkel látványos végeredményt érhetsz el!

Ránctalanítás? Kezeléseinkkel látványos végeredményt érhetsz el! A kor előrehaladtával a hölgyek egyik legfőbb ellenségeivé válnak a ráncok, melyekkel természetes, hogy igyekeznek felvenni a harcot. Első lépésként a többség különféle kozmetikumok használatával próbálkozik, azonban ezek a termékek a nők jelentős többségénél nem hozzák meg a kívánt eredményt. Ha Te is megelégelted ezt a harcot, és a ránctalanításhoz hatékony megoldást keresel, fedezd fel kezeléseinket!

Ránctalanító kezeléseink széles választékban állnak a vendégek rendelkezésére, így lehetőséged van akár többet is kipróbálni, ennek köszönhetően kitapasztalhatod, hogy valójában melyik megoldás segíthet azon, hogy újra fiatalnak érezhesd magad. Mind közül a tűs mezoterápia az egyik leghatásosabb, rengeteg érdeklődő esetében bevált ránctalanító kezelés, ám a számodra tökéletes eljárás kiválasztásához érdemes kikérned szakértőink véleményét is.

Ha kérdésed lenne ránctalanító kezeléseinkkel kapcsolatban vagy szeretnél bejelentkezni hozzánk, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Mik lehetnek a rozacea kiváltó okai?rozacea

Minden rozacea gyógyítható, ellentétben a hiedelmekkel!

Számos esettanulmányom van, melyek ezt alátámasztják.

 

????A légszennyezés súlyosbíthatja a rosacea és a couperosára hajlamos bőr tüneteit.

????Bizonyos mosószerek irritálhatják a hiperérzékeny bőrt.

A környezeti hatások, mint például a meleg és a hideg hőmérséklet, a szél, a napsugárzás, a páratartalom és a légszennyezés (a cigarettafüstöt beleértve), valamint a pollen és a gépjárművek szennyezőanyag-kibocsátása

( erre megoldást jelent a bioadaptív krem, mely adaptalodik a környezeti hatásokhoz-bővebb információ a web oldalon. Írhatsz is Nekem a következő email cimre és válaszolok kérdéseidre, biokozmi@gmai.com)

????Pszichológiai tényezők, mint a düh vagy a stressz. A stresszhormonok, mint például az adrenalin, gyulladásos folyamatokat váltanak ki a bőrben.

-A külső tényezők, például bizonyos illatanyagok, mosószerek és helyileg alkalmazható gyógyszerek (beleértve a kortizon krémeket), valamint a forró fürdő, megerőltető testmozgás, az alkohol és a fűszeres ételek.

????A ruhák is lehetnek káros hatásúak. A bőrirritáló színezékekkel és vegyszerekkel impregnált ruházat mellett a szintetikus és a vasalást nem igénylő anyagok tartalmaznak olyan vegyi anyagokat, mint például a formaldehid, amely kiválthatja a bőr irritációját és allergiát okozha.

????Mechanikus hatások, mint például a nyomás a bőrön.

-Nagyon jó eredményekről tudok beszámolni, a szenzitív LumSpa és a bioadaptív kremek kapcsán! Ha kiváncsi vagy és téged is érint e téma, szívesen válaszolok kérdéseidre.????

A rozáceás kezelésekben, elengethetetlen a rendszeresség, a profi probléma megoldására szakosodott hatóanyagok szinergiája és a velem valő rendszeres konzultáció.