Általánosságban a ráctalanításról

Ránctalanítás? Kezeléseinkkel látványos végeredményt érhetsz el!

 

Közel 20 éves tapasztalatom alapján, méltán mondhatom, hogy a kozmetikai ránctalanítás egy folyamat, amit nem egy- két alkalommal lehet elérni, hanem egy folyamatos heti redszerességgel.  Nem is ránctalanításnak hívnám, hanem ráncmegelőzésnek vagy az idő késleltetésének.

 

 

A heti redszeresség alatt mindíg más-más oldalról támogatom a bőrt.A masszázs általában minden kezelésbe beépítem, mert ez képes ellazítani az arc izmait, így a vendég arca, tekintete lágyabb és kipihentebbé válik.

sminktetko.hu

 

Hetente alkalmazok tűs- vagy tű nélküli mezotherápiát ami egy különleges eljárás. A plasztikai sebészeten ezt drakula therápiának hívják. Tulajtonképpen a két eljárás majdnem ugyanaz, csak árban a tűs mezotherápia jóval kedvezőbb.  

 

Az eljárás lényege, hogy a bőr védő rétegét mikrotűk sokaságával megnyitom – természetesen érzéstelenítésben, azt kell, hogy mondjam teljesen fájdalommentesen végezhető kezelés – és orvosilag steril hatóanyagot teszek a bőr felületére. Ez a technika nem csak hatóanyagokkal támogatja a bőrt, de a mikro szúrások hatására kollagén indukció, termelődés indul el a bőrben ami folyamatosan dolgozik a következő kezelésig , ami egy hónap múlva esedékes. A kezelés alatt felszabaduló vérsavó pedíg növekedési hormonokat termel, ezt használják fel a drakula therápiában is. Ezt a kezelést havi egyszer 4-5 alkalommal lehet csinálni. Ennek az eljárásnak tű nélküli, gépi verziója  is végezhető.

 

Egy másik héten lehet feltenni a 20 féle ampulából egyet, természetesen minden alkalommal más fajtát szoktam használni. Az ampullákat érdemes ultrahangozni, mert az ultrahang által kibocsátott hullám mélyebb rétegekbe juttatja a hatóanyagokat, valamint ugyancsak kollagén indukciót hajt végre az ultrahang a bőrban az általa kibocsátott hő hatására. Ultrahang használata heti egyszer, 10 perc javasolt, de akár minden héten.

Young pretty woman receiving face massage

A következő héten alkalmazható maszázs és mélytengeri alga. Az alga maszkokból is legyalább 10 félét használok, így minden héten más és más használok fel rendszeresen visszatérő vendégeimre. Az algákban nagyon sok a nyomelem, vitamin, ami nélkülözhetetlen a helyes bőr anyagcseréhez. A helytelen bőr anyag csere okozhat tágult hajszálereket, porusokat, a bőr púderszerű hámlását.

 

Ezeken kívűl használok még kollagén lapot, amiből létezik c-vitaminos,tiszta kollagén, selyemproteines kollagén, stb. Így már TE is láthatod, Kedves Édeklődő, hogy milyen sokrétű Nálam  a bőr szerkezetének támogatása. A kollagénlapot tiszta bőrfelületre helyezve, átnedvesítem és egy fél órát hagyom hogy a lapban lévő kollagén a bőrbe épüljön.

A matrigél egy kocsonyás konziszenciájú anyag ami szintén kollagéneg tartalommal bír és a bőröd rugalmasságát adja vissza.

 

Téli hónapokban alkalmazom a bőrmegújító eljárásokat, példáúl a mikrodermadráziót vagy érzékenyebb bőrre a hydroabráziót, mey eljárással eltávolítom a bőr felső rétegét. Ilyenkor 50 % több hatóanyagot tudok bejuttatni a bőrbe, de nagyon fontos az elkövetkező egy hétben az alapos zsírpótlása a bőr felszínének, mert ellenkező esetben könnyen kiszáradhat és dehidratáltá, ráncossá válhat a bőr. Ezeket a szabályokat a vendégeimmel mindíg megbeszélem és otthonra magas hatóanyaggal bíró , zsírosabb krémet adok, még a zsírosabb bőrűeknek is. A hámasztás hatására a bőr mélyében sejtosztódás indul meg és egy frissebb üdébb bőr tolódik a felszínre, de amig erre várunk mindenképpen ápolni kell a bőr felszínét.. Ezt a kezelést napmentes időszakban , heti egyszer, 4-5 hétig lehet végezni.

sminktetko.hu

 

Mint látjátok ezer meg ezer eljárási technika létezik – jó néhényat még nem is említettem – és ampullákon, algákon, krémeken, matrigéleken belül is számtalan 10-20 féle hatóanyaggal gazdagított szuper készítményt használok. Számomra nem csak a masszázsból és az ultrahangól áll a ránctalanítás , hanem sok ezer készítmény, sok ezer tanfolyam, iskola, több éves tapasztalatból és elhivatottságból. Mert hiszek abban, hogy eredményt érek el az aknés-, pattanásos bőrnél, a ráncosodó-, öregedő bőrnél, a májfoltos-, fénykárosodott  bőrnél. 

Tapasztalataim és az idő jó tanáraim voltak.

 

GYERE ,PRÓBÁLD KI TE IS, de azt most már biztos TE is érted, miért van szükség a heti rendszerességre és az állandóságra, ha eredményt és tarósságot szeretnél elérni. Olyan ez mint a fogmosás vagy a testedzés, egyetlen titka van, hogy rendszeresn kell végezni!

REMÉLEM HAMAROSAN TALÁLKOZUNK :)