Szemöldök tetoválás

 

 

Szöllösi Nikolett Mesterkozmetikus 

 06 30 686 88 84

 

EZER ARCÚ SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS   

 

 

Amiért magamat ajánlom : 

- 20 éve készítek sminktetoválásokat

-10 éve oktatom a helyes  sminktetoválást

- folyamatos hazai és nemzetközi képzéseken veszek részt sminktetoválások készítése kapcsán 

- elrontott tetoválásokra is tudom a megoldást 

- rengeteg nő távozott elégedetten a kezeim közül és megkönnyítettem mindennapjait

 

Professzionális lehetőségek a gyönyörű pillantásokért! 

A szemöldök tetoválások reneszánszát éjük. Nagyon sok megoldás közül lehet választani

Kezdjük is mindjárt az elején!

IMG_1444

Hagyományos satírozott szemöldök tetoválás  45.000 Ft

Ez a legrégebben elterjedt eljárás. Még a pályám kezdetén 1998 ban ezt az elkárást oktatták minden kozmetikus iskolában. Ezt a fajta tetoválást olyanoknak ajánom akiknek sűrű hajkoronája van és szeretik a karakteres kiemelést. világos színnel is készíthető.Tartóssága 2-4 év.

 

 

IMG_0357

Mikroblending pigmentálás  49.000 Ft

Speciális toll jellegű eszközzel mikroszálakat karcolunk a bőrbe, a szemöldök szálainak lefutása mentén. Nagyon természetes hatású. Olyanoknak ajánlom akik szeretik az ultra természetességet.  Szinte teljesen észrevétlen.Tatósága 8 hónap.

 

 

 

IMG_2213

 Soft powder szemöldök tetoválás  45.000 Ft

Igazi ínyencség! Hangsúlyos, de mégsem annyira, púderes, de mégis látszik. Több szinnel készíthető de egy színből is csodás ombre hatás érhető el. Az újdonságot keresőknek ajánlom, de ez a fajta tetoválás mindenkinek jól áll.Tartósága 1-3 év.

 

 

  1. IMG_2324Szálazott szemöldök tetoválás  49.000 Ft

Ez is egy igazán természetes tetoválási eljárás. Itt is a szálak követik a saját szemöldök szálakat Ezt is készíthetjük egy de akár több színnel is. Mindenkinek ajálom, és azoknak is akiknek valamilyen sérülés érte a szemöldökét és esetg pótolni kell. Tartósága 1-3 év.

 

 

Felmerülő kérdések

  • "Mi van ha régi elrontott, megunt tetoválásom van? Abból lehet e újat készíteni?"  A válaszom igen lehet. Van lehetőség Nálam hegmentes, lézeres tetoválás eltávolításra akár részlegesen – azaz csak az elrontott, nem tetsző helyeket szedjük ki – akár teljes eltávolításra. A lézerezett területre nem lehet egyből rátetoválni, el kell telnie legalább 2 hónapnak. A lézeres eljárás lehetséges, hogy több alkalomból áll, ezt csak a személyes konzultáción tudom megállapítani. Tehát egy ílyen művelet hosszabb időt vesz igénybe, de megoldható.
  • "Lehet e a több technikát variálni? "Igen lehet,leginkább soft powdwert szoktam szálassal készíteni.
  • "Fájdalmas e, a szemöldök tetoválás?" Egyáltalán nem fájdalmas, többféle érzéstelenítőt használok tetoválás alatt, a vendégek arról számolnak be, hogy egyáltalán nem érzik.
  • "Lehet e programot tervezni arra a napra?" A teljes satírozott szemöldöknél éri a bőrt legnagyobb behatás, igy az látszik a legjobban,ennél a tetoválásnál nem javaslok aznapi programot.De az össze többinél nyugodtan.
  • Mi tartozik az árba?  A tetoválás tervezése phi brow technikával ( jelentsen ez bármit is – szóban erről bővebben vagy a PHI BROW menüpontban) ,felrajzolás,  szín  választás , 1-3 hónapon belüli szín korrigálás.

 

MÉG TÖBB FOTOTLÁTHATSZ MUNKÁIMBÓL FACE BOOK OLDALAMON !!!

 

További szolgáltatásaink:

Derma Pen – Tűs MezoterápiaOrvosi sminktetoválásTű nélküli mezoterápia

Barmi kérdésed van keress bizalommal 

06 30 686 88 84