Lézeres tetoválás eltávolítás

LÉZERES ELTÁVOLÍTAS

Ez a módszer tökéletesen követi a mai trendeket. Tetoválasi divatok jönnek, mennek. Egyre újabb technikák és divat  jelenik meg és lehet, hogy ami régebben tetszett, ma már nem divatos vagy előnytelenné vált. Ezt a módszert alkalmazhatjuk az elrontott, elszineződött sminktetoválások eltüntetésére is. Az eltávolítást Nd yag lézerrel végzem, aminek nagy előnye, hogy nem hagy hám sérülési nyomokat a bőrön.

A technológia müködési elve az, hogy a lézersugarat a színes vagy fekete pigment szemcse elnyeli.A fehér tetoválásokat nem lehet eltávolítani, sőt ha lézersugár éri a fehér tetoválást, akkor az is  előfordulhat, hogy befeketedik a kezelt terület. A tetoválás eltávolítás után a kezelt személy fojtathatja mindennapi tevékenységét, kizárólag a direkt hőhatásra, mint példáula szauná használatára kell figyelni.

A legtöbb tetoválás eltávolítás 3-10 alkalmat igényel és a kezelések között 5 hét regenerálódási időt kell hagyni. A kezelések után 3 hónapig kerülni kell a direkt napozást, szoláriumozást, peelingezést, csiszolást. A kezelt bőrfelületet mindíg úgy kezeljük, mintha napégette terület lenne. Általában szárazon gyógyul, speciális gyógyszertári krémmel kell otthon ápolni. 

 

Kiknek nem javasolt a lézeres tetoválás eltávolítás?

terhesség

szoptatás

keloid hajlam

cukorbetegség

epilepszia

láz

gyulladás a szervezetben

daganatos betegségeknél

 

További kérdéseddel keress bátran 

06306868884