Szemtetoválás

 

Szöllősi Nikolett Mesterkozmetikus 06 30 686 88 84

 

Tökéletes szem kiemelése!

 

Szempilla sűrítés  55.000 Ft

Ez egy igazán szolid megodás. Itt a szempilla közöket töltöm meg pigmenttel és ettől dúsabb hatású lesz a szempilla.

Vékony tusvonal   55.000 Ft

Diszkrét vonal a szempilla ív felett

Vastag tusvonal  55.000 Ft

Ez már egy jól látható tusvonal

Füstös szem 55.000 Ft

Ennél a szemtetoválásnál  a szempilla tövében egy kontúr vonalat húzom és a tus felett apró pontokból készítek egy porhatást.Nagyon szép exkluzív tartós smink.

Kétszínű szemhély tetoválás 55.000 Ft

Igazi ujdonság a szemtetoválás területén.A tusvonal jól látszik, a belső szemzug felé satírozó mozdulatokkal terítem a pigmentet a bőrben.Nagyon szép látványos szem kiemelés. több színnel is végezhető.

 

Tetoválás menete:

  1. Bőr előkészítése, fertőtlenítés, érzéstelenítés
  2. Forma tervezése, felrajzolása
  3. Szín kiválasztása
  4. Tetoválás

 

Felmerülő kérdések

  • Sokan szokták tőlem kérdezni fáj e a szemtetoválás. Nos én ezt nem nevezném fájdalomnak, inkább kellemetlenségnek és ezt is csak addig érzi a vendég, míg az első tűszúrások után az érzéstelenítő mélyebb rétegekbe jut. A mai korunk tetováló gépei nagyon kíméletesek, mikroprocesszor szerkezetük egyenletesen juttatja be a festéket a bőrbe, így mind í fájdalom mind a foltosodás lehetősége elkerülhető.
  • Sokakat érdekel az érzéstelenítő összetétele.Ezekben a speciális készítmény koktélban több összetevő található, többek között a lidokain, tetrakain, vérzés csillapító készítmények. Ha indokoltnak látom érzéstelenítő szem cseppet is használok.
  • Kérdezik páran,hogy mi lesz ha kinyitjk a szemüket.Ez teljességgel kizárt, ugyanis olyan feszítési technikát alkalmazom ahol lehetetlen a szem kinyitása. A jó tetoválásoknak ez az alfája és omegája.
  • Mi tartozik az árba?  A tetoválás tervezése phi brow technikával ( jelentsen ez bármit is – szóban erről bővebben vagy a PHI BROW menüpontban) .A korrekciós alkalom, nem tartozik az árba.

Kérdésed van keress bizalommal  06 30 686 88 84