akné kezelés

 Akné Kezelés 

Bátran állítom , hogy szinte minden pattanásos bőrprobléma kikezelhető, bőrgyógyász nélkül, megfelelő, minőségi termékekkel.

Tudom, hogy mindenki a saját termékeit dicséri és próbálja eladni, de itt másról van szó.

A JANSSEN termékekkel több ezer fiatalt vagy éppen idősebb bőrt gyógyítottam ki a gennyes, gyulladt bőrproblémákból.

Ezer meg egy termék van a piacon , lehetetlenség megállapítani, leszűrni melyik a legjobb. Akár a gyógyszertárakban , rossmanokban, dmekben milliónyi krémet kapsz és még segítenek is az eladók , gyógyszerészek, de egy dolgot FONTOS megérteni, mégpedig azt , hogy a kozmetika egy szakma, amit közel 2-3 évig tanul egy lelkiismeretes szakember ( és még ezek után is folyamatosan képezi magát ) és, hogy a bőrödet nem ránézésre kellene diagnosztizálni,hanem tényleges tisztítás (nyomkodás ) közben!

Ugyanis a bőr miteszereinek , aknéinak állagából, a bőr turgor nyomásából ( laza vagy feszes kötőszövet), a bőrfelszíni emulzióból, érfalak rugalmasságából  nagyon – nagyon sokminden leszűrhető. Ezeket a tényezőket, én mint szakember nagyító alatt vizsgálom meg, nem 1 méteres távolságból félhomályban…

A kíméletes tisztítás után , pedig FONTOS a megfelelő termékek használata a szalonban es otthon.

A bőrt , egyénektől  függően fél illetve egy év alatt helyre lehet hozni, kellő rendszerességgel és otthoni ápolással!

Én a JANSSEN termékekre esküszöm mind ránctalanitásról , mind akné kezelésről legyen szó.

Amikor a bőr már elér egy megfelelő szintet, a gépi kezeléseket is elkezdem beiktatni, pigmentfoltok, hegek kezelése céljából.

Ha aknés jellegű bőr problémád van NE  rohanj egyből bőrgyógyászhoz , mert a száritó és szteroidos krémek nem segítenek illetve ideig- óráig.

A bőr Ph értékét és eredeti állapotát kell vissza állítani .

Ebben tudok segítségedre lenni és ha ezt választod keress bátran, mindent elmondok evvel kapcsolatban személyesen is..