Derma Pen – Tűs Mezoterápia

Derma_Pen_kep_kezelesA MEZOPEN a leginnovatívabb eszköz jelenleg hazánkban a bőrfiatalítás területén.

15.000 Ft / 1 alkalom

60.000 Ft /  4 alkalom + 1 alkalom féláron

liftmeso3

A már jól ismert és kitűnő eredményeiről híres dermaroller tovább fejlesztett, gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos, valamint egy kezelés közben a vendég igényeinek és fájdalom érzetének megfelelően, észrevétlenül tudja változtatani a tű méretét.

gigibeautyszalonuj!_SjF31293401392

A dermarolleres képest olyan előnyökkel rendelkezik, hogy a kezelés kisebb fájdalommal és vérzéssel jár. Az arc minden kontúrját lehet vele kezelni, még az érzékenyebb. nehezebben hozzáférhető területeket is. A mikrotűk függőleges csatornákat nyitnak meg, a dermaroller döntött tűivel ellentétben. Ez tovább csökkenti a hegképződés és illetve a szöveti sérülés kockázatát, valamint segíti a hatóanyagok mélyebbre való bejutását.

MEZOPEN – A 12 tűvel ellátott kezelőfej a bőrfelszínre merőleges irányban tűszúrásokat ejt. Ezáltal a rejuvenációs kezelések eredményességét növeli és biztonságosabb a páciens számára, mert jóval kevesebb az epidermális trauma.

MEZOPEN – A mezopen kezelőfej automatikus oda-vissza mozgása, azáltal, hogy gyorsan nagyszámú mikroszkópikus nagyságú tűszúrást ejt, megnöveli a kezelések hatékonyságát, miközben jóval kisebb fájdalmat és diszkonfortérzést okoz (mint a hagyományos roller).

MEZOPEN –  A kezelések eredményessége az olyan ablatív kezelésekével vetekszik, mint a frakcionált lézer, IPL, Laser Resurfacing és a kémiai peelingek.

KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA

A bőrünkben lévő kollagén jelenléte adja bőrünk rugalmasságát, az idő múlásával viszont a vízmegkötő képessége folyamatosan csökken, ennek következtében alakulnak ki a szarkalábak, majd ráncok, valamint a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből.

Az eljárás során az apró tűk, mikro sérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. Ekkor a szervezet azonnal reagál erre a „sérülésre” és elkezdi gyógyítani,A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme a bőrnek. Mivel nem történt meg a már meglévő „öreg” kollagén eltávolítása vagy „tényleges károsítása”, a létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez.

A kollagén termelődés indukálása természetes folyamat, ezért a kezelés nem okoz semmilyen károsodást, vagy allergiás reakciót. A folyamat és a hatás még a kezelést követő hónapokban is tart.

MEZOPENNEL TÖRTÉNŐ KEZELÉS

A MEZOPEN kezelés egy újabb, hatékonyabb eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatására célzottan a ráncokra, valamint a problémás területekre. A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső behatásokkal szemben, ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait sem engedi felszívódni, így csak a használt anyag 0,3 %-a tud hasznosulni a bőr felső rétegében, így nem tudják a kívánt eredményt biztosítani. A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, megnő a bőr áteresztő képessége, a mikrotűk steril csatornácskákat hoznak létre, ezzel lehetővé teszik a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe is egyaránt. Ahol tapasztalhatunk egy azonnali látványos eredményt, amely a hatóanyagnak köszönhető. Ezért kifejezetten fontos a megfelelő minőségű, sterilitású, orvosi minősítésű hatóanyag használata, hiszen ha nem megfelelő anyagokkal végezzük az eljárást, akár bőrkárosodást, bőrgyulladást, illetve allergiás reakciót válthatunk ki a bőrből.

Látványos és tartós eredményt érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása, valamint hajhullás több típusa ellen is eredményesen használható.

Nagy előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár. A kisebb tűméretekkel, akár érzéstelenítés nélkül is lehet a kezelést végezni, a vendég egyéni érzékenységének és fájdalomküszöbének megfelelően.

TERÁPIÁS JAVASLATOK:

– aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére
mély ráncok eltüntetésére, halványítására
– striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére
– atrófiás hegek kezelésére
– száraz bőr kezelése
– megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen
– ráncok (különösen a száj körül és szarkalábaknál)
– tág pórusok kezelésére
– bőrfeszesítés, lifting kezelésre
– bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
– pigment hiányosságnál (hipo pigmentáció) melynek eredménye hegesedés
– öregségi foltok

A MEZOPEN KEZELÉS ELŐNYEI:

– Nincs ismert mellékhatása
– Látható/érzékelhető javulás a kezelést követő pár napon belül, már az első kezelés alkalmával.
– Költséghatékony, az ára rövid időn belül megtérül, hisz a gép vásárlása után, már csak a tűs fejet kell megvásárolnia
– Nincs ismert mellékhatása vagy napfény érzékenység a kezelés után
– Rövid gyógyulási idő (fél-egy nap)
– Nincs maradandó sérülés vagy heg
– Nincs zúzódás, fertőzés, elszíneződés vagy egyéb komplikáció
– A hatóanyagokat nagy mennyiségben a kellő mélységbe juttathatjuk
– Minden bőrtípuson alkalmazható a kezelés (kivéve vadhús, lupusz eritematózusz, stb.)
– Vastagabb irharéteg hozható létre a felhám károsítása vagy eltávolítása nélkül

KERÜLJÜK A MEZOPENNEL TÖRTÉNŐ KEZELÉST AZ ALÁBBI ESETEKBEN:

– aktív bőrfertőzés, pattanás, ekcéma stb.
– herpesz
– anyajegy
– krónikus bőrbetegség
– véralvadási problémák
– gyenge gyógyulási képesség
– rosszindulatú bőrelváltozások
– aktív akne
– ekcéma
– arcpír (Rosacea)
– pikkelysömör
– komoly solar keratosis (Tartós napfényhatásra kialakuló, érdes tapintatú, elmosódott szélű foltok)
– kiemelkedő anyajegy, szemölcs
– keloid képződésre való hajlam
– terhesség és szoptatás
– kezelést megelőző fél éven belüli gyümölcssavas hámlasztás
– érzéstelenítő krémmel szembeni allergia (lidokain érzékenység)
– különböző gyógyszerek pl. roacutan, vérhígító, illetve véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin tartalmú gyógyszerek szedésekor
– cukorbetegség