HIFU

Forradalom a bőr fiatalításában!

(High-Intensity Focused Ultrasound, tehát Nagy-Intenzitású Fókuszált Ultrahang)

IMG_2349A HIFU technológia az orvosi világból már eljutott Önhöz is! Bőrünk rugalmassága az évek előrehaladtával romlik, ennek kezelésére alkalmazzuk ezt a megoldást! A mindössze 1 órás HIFU kezelés alatt a mikrofókuszált ultrahang bejut a bőr legmélyebb rétegeibe, egészen a bőr és az izom találkozásáig.A bőrben biztonságos 3mm mélységben dolgozunk.Ebben a mélységben nem jár fájdalommal a kezelés! A precízen bejuttatott energia apró bemetszéseket ejtve indítja be a kollagénállomány újraépülését, így segítve abban, hogy fiatalosabb legyen a bőre! Az eredmény pedig néhány hét – hónap után válik láthatóvá, miután a bőr saját magát építi újra. Ezt a fajta kezelést évi szinten 3 szor iletve 4 szer lehet végezni. Lehet alkalmankén is igénybe venni a szolgáltatást, de természetesen kúrában a leghatékonyabb, leglátványosabb, mint általában a ránctalanító kezelések esetében ez a releváns.

 

 

Hifu kezelés menete

  • Bőr  Janssen tejjel, tonikkal való megtisztítása
  • Oxygaines bőrradír alkalmazása
  • HIFU gépi kezelés
  • Janssen Dr Sacher Roland igazgyöngy, kaviár krémmaszk bőrre való felhelyezése

 

A HIFU kezelés nem okoz külsérelmi nyomokat a bőrön ezért senki nem veszi észre, hogy kozmetikusnál jártál. Végezhető akár szinház elött vagy az ebéd szünetben.

A HIFU kezelés után ami viszont Tilos, hőhatással járó program tervezése.Gondolok itt például a szaunára, gőzkabinra, edzésre, szoláriumra. Körübelül 2 napig, azután beiktatható.