AMIEA Linelle II

5+1 napos Sminktetováló alaptanfolyam + Amiea Linelle Two sminktetováló készülék

 
                                      Amiea Linelle Two                     349.000 Ft
2 funkciós készülék
,,2 in 1,, Sminktetoválás & Mezoterápia
 
 
Kérdéseddel keress bizalommal 
0630 686 88 84

 

 

 

 

 

 
Mindent tud, amit a nagyok.
Kimagaslóan hosszú élettartamát a speciális kialakítás biztosítja, azáltal hogy a tű, a tűcsúcs és a mechanika egy egyszer-használatos biztonsági patronba építve minden használat után eldobható. A  mechanikát is tartalmazó patronok ára hasonló a hagyományos modulokhoz .
 

 

 

 

I. Sminktetoválás funkció
 
Alacsony befektetés, gyors megtérülés 
Kiváló ár-érték arány
Kimagaslóan hosszú élettartam
Erős motor, precíz mechanika
Alacsony zaj és rezgésszint
Kicsi és könnyű, alumínium kéziegység
Orvosi minősítés
Precíz, német technológia
 
ISO 9001 és ISO 13485 orvosi műszerekhez szükséges minősítéssel rendelkezik. 
A sebesség 50-140 leütés / másodperc között állítható. Erő és precizitás, mely segítségével készíthető: szájkontúr, szájsatír, szemhéj, szálas szemöldök, valamint orvosi és kisebb testtetoválás. A stabilizált tápegység egyenletessége biztosítja, hogy ez a készülék az egyszerűsége mellett maximálisan versenytársa a sokkal drágább készülékeknek.
A motor teljesítménye többszöröse a tű mozgatásához szükséges energiának, mely tovább növeli a készülék tartósságát. A kényelmes és precíz munkát az ergonómiailag tervezett, nagyon könnyű, mindössze 35 g súlyú kéziegység biztosítja.
 

 

Amiea Linelle Two

 

A készülék szabadalmaztatott rendszerének további előnye a hosszú élettartam mellett, hogy, minden ami egy mikropigmentáló készülékben  szennyeződhet,  egy egyszer-használatos biztonsági patronba van integrálva, ami egy membránnal van lezárva, se festék se testnedv nem juthat a kéziegységbe.
 
A szabadalmaztatott találmány lehetővé tette, hogy egy erős és precíz készüléket gyártsanak anélkül, hogy megemelkedne a zaj- és rezgésszint. Mindezt eddig elérhetetlenül alacsony áron.
 
Tartozékok:
Kéziegység, vezérlő, lábpedál, hálózati csatlakozó, 3 különböző modul
 
Cégünk a termékre az Európai Uniós jogszabályoknak megfelelően 2 év garanciát vállal.

 

 
II. Mezoterápiás funkció
 
Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb.) amelyek mind hatással vannak a dermisre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermisen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Sok hatóanyagrészecske (pl.:vitaminok) azonban túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát.
A MESO-VYTAL BŐRMEGÚJÍTÓ RENDSZER BIZTOSÍTJA A SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNYEK SZÁMÁRA, HOGY A FELHÁMON ÁTTÖRVE KÖZVETLENÜL AZ IRHÁBA JUSSANAK. 
A KEZELÉS FELFRISSÍTI, ÚJJÁÉLESZTI ÉS MEGFIATALÍTJA A BŐRT.

 

 
Hogyan történik a MESO-Vytal bőrmegújító kezelés?
A Vytal kozmetikai készítmények felvitele egy speciális modullal történik, amelyben mikroszkopikus méretű tűk találhatóak, mellyel a bőr legfelső hámrészén finom mikrocsatornákat nyitunk. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok eljussnak az  bőr irha rétegébe, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.
 
Mennyire fájdalmas a MESO-Vytal kezelés?
A kezelés fájdalommentes, a legtöbb esetben csak egy kis viszketést, vagy karcolást lehet érezni, mivel a mikroszkopikus tűk éppen csak a bőrréteg legfelső (elhalt) részét érintik.

 

Meso-Vytal modul

 

Miből áll egy MESO-Vytal kezelés? 
Minden esetben felmérjük, hogy milyen kezelésre van szüksége a bőrnek (frissítő, fiatalító, vitalizáló).
 A kezelés első lépéseként –  az arc letisztítása után –  a Dr. Rimpler AHA gyümölcssavas szérumát használjuk pakolásként. Így a bőr elhalt hámrétegét finoman eltávolítjuk, ezzel segítve a soron következő hatóanyagok bőrbejutását, miközben a bőr anyagcseréjét is aktiváljuk.
 
A hatóanyagok bejuttatását a MESO-Vytal modullal végezzük.
A kezelés befejezéseként a  Dr. Rimpler bőrtípusnak megfelelő nyugtató és tápláló pakolását alkalmazzuk.
 
 Miben különbözik a MESO-Vytal rendszer a hagyományos mezoterápiás módszerektől (pl.:dermaroller)?
Sokan durva, elavult módszereket alkalmaznak, annak reményében, hogy fokozzák a kollagénszintézist, vagy segítsék az ápoló készítmények bőrbe jutását. Ez nem csak hatástalan, de káros is. Megsérti a bőrt, mivel a tű túl vastag és túl mélyen a bőrbe hatolva roncsolja az irhát. Néha még maradandó sérülést is okoz a hajszálvérereken (telangiectasia a vérerek krónikus kitágulása). Gyakran a rossz minőségű szolgáltatást, olcsó kézi eszközzel és minimális, vagy teljesen hiányos szaktudással végzik. A dermaroller több vendégen való alkalmazása – a tökéletes sterilitás hiánya miatt – szintén megkérdőjelezhető.
A MESO-Vytal modulokban a tűk nagyon vékonyak és roppant precíz kiképzésűek. A megfelelő mélységig, csak éppen a szaruréteg alá hatolnak be, ahol a hatóanyagokra szükség van. A MESO-Vytal modulok sterilizált,  klinikai tisztaságú, egyesével csomagolt eszközök, melyeket csak egyszer használunk fel!
 

Meso-Vytal modul

 
A modulok kompatibilisek az amiea Linelle Two és a Symphony készülékek kéziegységével.
 
Az Amiea MESO-Vytal hatása a bőrön a fiatalító kezelés után

Meso-Vytal Hyaluron feltöltés

 
A bőr állapota a kezelés előtt és után
 

Meso-Vytal bőr előtte     Meso-Vytal bőr utána 

 
A szem körüli szarkalábak láthatóan eltünnek

 

 Meso-Vytal szem előtte   Meso-Vytal szem utána

 

 

kérdéseddel keress bizalommal

0630 686 88 84