Access Consciousness

ACCESS CONSCIOUSNESS
Bars-session-image

Az én életembe másfél évvel ezelött köszöntött be az Access és mára már sok nézőpontomat sikerült megváloztatnom és ez által az életem is nagyban változot . Folyamatosan dolgozom magamon és tudatosan élek és terem az életem, mert minden gondolatnak teremtő ereje van, akkor viszont fontos tudatossá vállni , hogy ne vaktába dobáljuk a gondolatainkat, mert az így vagy , úgy megjelenik a fizikai világunkban is.

 Az Access eszközeivel gyorsabban haladok ezen az úton, mint azt valaha is reméltem. Mi lehetséges azon túl amit valaha elképzeltem ?

Nos, erre csak annyit mondanék, hogy minden és bármi . Végtelen számú lehetőségünk van , amit választhatunk , hacsak nem borít el a félelem , a hiedelmek és még sok más korlátozó nézőpont. Én abban tudok neked segíteni , hogy tisztábban láss és megtaláld az utat Magadhoz és a lehetőségeid tárházához.

 Hamarosan tanárotok is lehetek , nem csak kezelőtök. Access Bars Facilitatori képesitésem és tanulmányaim folyamatban vannak és remélem neked is hozzájárulás lehetek az életedhez.

Mi is ez az ACCESS BARS?

Emlékszel arra amikor gyerekként teljesen nyitott , kíváncsi és lelkes voltál?

Arra is emlékszel mikor változott ez meg benned és lettél magaddal és másokkal szemben ítélkező esetleg bíráló? 

Falakat húztál fel és robot üzemmódban élted az életed.

 

Az ACCESS BARS egyedülálló technika. Nem bioenergetikai kezelés, nem akupunktúra, nem fejmasszázs. Azonban itt is energiát áramoltatunk a fejen található 32 pont segítségével. Ez a kezelés lehetővé teszi számodra a változásokat és megtapasztalhatod azt a teret , ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azokat a dolgokat is amiről azt gondoltad megváltoztathatatlan.

Az Access Consciousness eszközöket ad a kezedbe, mellyel megkönnyítheted az életed. Ezek nem bonyolult dolgok,végtelenűl egyszerű segíségek a mindennapokra és …MŰKÖDNEK!

Sokszor tapasztalom, hogy pácienseimnél elég egy kérdés, mely felébreszti az adott szituációban. Elkezd más nézőpontból rálátni a helyzetére és a szálak kigubancolódnak. Sokszor bevesszük a szüleink, tanáraik, szomszédaink nézőpontjait és tudat alatt ehhez igazitjuk magunkat. Amikor már azt érzed, hogy Úr Isten mi van körülöttem, nem is azt élem amit szeretnék, csak húzz egy láthatatlan kar, akkor nagy segítség lehet az ACCESS BARS kezelés.

MIRE JO EGY BARS KEZELÉS?

-stressz oldásra

-immunrendszer erősítésre

-megérzések növelésére

-tisztán érzékelésre

-meglátni a valóságot

-emésztési problémákra

-megrekedt érzelmi problémák feloldására

-nőgyogyászati esetekre….de még sorolhatnám… sok mindenre jó , de inkább gyere el és próbáld ki…,biztos hogy hozzásegít a tudatossághoz, ha választod.

 A kezelés  relaxáló hatását , agykutatók kísérletei bizonyították. Egy bars kezelés fel ér 10 év meditációval és a két agyfélteke szinkronba kerűl.

60 perces kezelés 12.000 Ft

 

 

 

Egy access mesét ajánlok figyelmetekbe lentebb ,nem csak gyerekeknek! 

Vajon miért akarunk sokan mások lenni mint akik vagyunk?

Az ACCESS BARS kezelésekkel visszatalálsz ÖNÖNMAGADHOZ.

Fordulj hozzám bizalommal: 0630 688 88 84

 

 

ACCESS FACE-LIFT KEZELÉS 

Ez egy fantasztikus ránctalanító kezelés testnek-léleknek. 

Biztos neked is volt már olyan erzésed egy konfliktus után , hogy úgy érezted 100 évet öregedtél. Minden alkalommal amikor van egy nézőpontod ( ítéleted, véleményed) valamiről az ráncként jelenik meg arcodon , testeden. Minnél több rögzült nézőpontod van, annál több és mélyebb vonalak jelenek meg testeden és hatással vannak a testi lelki öregedési folyamataidra.

Ezt a kezelést arcon , nyakon, dekoltázson végzem  kozmetikai krémek nélkül. A kezelés képes visszafordítani az öregedési folyamatot testben és lélekben egyaránt. Aki egyszer kipróbálta rendszeres visszajáró vendégem lett. 

A kezelés átsrtuktúrálja a bőrt , eltünteti a traumákat, a lelki töréseket , a hitrendszeri blokkok nyomait. Nagy hatással van a gondolkodásodra , mert tudatosságot teremt. Szeretnél újra ragyogó arcal ébredi ? Ez a ragyogás a lényedből sugárzik, amire szintén hatással van a kezelés.

Mind két kezelést Mindenkinek ajánlom, HÖLGYEKNEK, URAKNAK, GYERMEKEKNEK. Igen gyerekeknek is adható, ami nagy hatással van a gyermek szorongásira, tanulmányaira… egyszóval a LELKÉRE TESTÉRE…

Szeretettel várlak , hogy részese legyél az egésznek.

Fordulj hozzám bizalommal: 0630 688 88 84

 

 

ACCESS MIMIKRI KEZELÉS    

Örömmel osztom meg veletek , újjabb nagyszerű kezelésemet.

A biomimetikus mimikri testkezelés , az a kezelés, ami segít megszabadulni a másoktól átvett mintáktól, érzelmi lenyomatoktól.

Mi emberek,de az állatok is folyamatosm mimikrizzük, másoljuk egymást vagy éppen csak megérteni szeretnénk társinkat,szüleinket, gyerekeinket és ezzel már bele is álltunk az ő valóságukba. Amikor meg hasonló testi vagy élethelyzeti tüneteket teremtünk magunknak, akkor értetlenül állunk a helyzet előtt. Ilyenkor történik, hogy más emberek referencia pontjából éljük az életünket és a végén már azt sem tudjuk kik is vagyunk valójában..

Ki lehetek ÉN mások története nélkül???

Ez a kezeleés ebben nyújt segítséget Neked. Csodálatos megkönnyebbülés tud lenni amikor mások helyzetére kívülől tudunk ránézni, anélkűl, hogy felvennénk a problémájukat. 

Fordulj hozzám bizalommal: 0630 688 88 84

 

 

ACCESS 90 % AGYKAPACITAS KEZELÉS   

Ez a kezelés kb 10 percet vesz igénybe, általában a fenti kezelések valamelyikéhez szoktam csatlakoztani a kezelés végén.

Ennek a kezelésnek az előfeltétele a Mimikri kezelés.

 Fordulj hozzám bizalommal: 0630 688 88 84